Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland brengt nieuwe T-shirts uit

22-04-2024, 11.03 uur

Op nieuwe T-shirts van Toverland staat achtbaan Fenix centraal. Het Limburgse attractiepark introduceerde onlangs twee shirts in de stijl van de bekende wing coaster. Daarbij wordt een tekening van de mythische vuurvogel gecombineerd met het Toverland-embleem.

Het Toverland-amulet vormde ook de basis voor een derde shirt. Daarop heeft het goudkleurige beeldmerk een ietwat verweerde uitstraling. Verder is er sinds kort een shirt met het Toverland-logo omringd door sterrenbeelden, afkomstig van een plafondschildering in restaurant The Flaming Feather.

Een vergelijkbaar ontwerp werd eerder al gebruikt voor een Toverland-paraplu. De shirts zijn voor 24,95 euro per stuk verkrijgbaar in de maten XXS tot XXXL. Ze worden verkocht bij Mundo Magica, de souvenirwinkel in entreegebied Port Laguna.









Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be