Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Illusionist Victor Mids houdt bezoekers Madame Tussauds voor de gek

21-04-2024, 23.59 uur

Illusionist Victor Mids heeft Madame Tussauds in Amsterdam op stelten gezet. De programmamaker ging op bezoek bij de wassenbeeldenattractie voor zijn tv-show Mindf*ck, waarin hij trucs uithaalt bij bekende en onbekende Nederlanders.

In Madame Tussauds liet Mids een speciale Mindf*ck-set bouwen. Daar ging hij in eerste instantie zelf staan, om het publiek te laten denken dat hij een wassen beeld is. Na een reeks komische schrikreacties volgde een hypnose-act met een man.

Naar verluidt liet Mids een bezoeker geloven dat hij zelf een levend standbeeld is. Zo stond de man een half uur in dezelfde houding tussen beelden van onder meer Taylor Swift en Ariana Grande. Het item is terug te kijken op het YouTube-kanaal van het illusieprogramma.



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be