Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: ongeduldige Efteling-bezoekers klimmen over hek heen, enkele minuten voor openingstijd

29-03-2024, 11.12 uurBeeld: @OnnoBusch

Efteling-bezoekers hebben zich vanochtend van hun meest asociale kant laten zien. De Efteling ging om 10.00 uur open, maar enkele tientallen bezoekers hadden geen zin om daarop te wachten. Ze besloten het attractiepark alvast te betreden door bij de Aquanura-vijver over een houten hek heen te klimmen.

Videobeelden van X-gebruiker Onno Busch tonen hoe ongeduldige volwassen en en kinderen massaal over het hek klauteren. Dat gebeurde omstreeks 09.50 uur, slechts enkele minuten voordat de poorten van de Efteling daadwerkelijk zouden openen. Er was geen medewerker in de buurt om in te grijpen.

De Efteling is niet blij met de onbeschaafde actie. Hekken staan er immers niet voor niets, meldt een woordvoerder aan Looopings. "We vragen onze gasten om zich aan de regels te houden en niet over afzettingen te klimmen. In dit geval is het hek dicht omdat het park nog niet open is voor reguliere gasten, maar een afzetting kan er ook zijn om de veiligheid te waarborgen."



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be